Groot Harry Potter banket

14 november 2018

Op woensdagavond was er een groot galabanket in de eetzaal voor de Harry Potter week. De eetzaal was prachtig versierd. Hedwig, de gouden snaai, foto’s van Harry, Professor Anderling, de Nimbus 2000,…   smukten de zaal op.  We kwamen in een wondere mysterieuze sfeer terecht.

De verlichting in de refter was gedempt en er branden kaarsjes met ledlampjes.  Alle internen van de 3 vestigingen werden  vergast op lekkere comfort food met zoete desserts in de Harry Potter stijl.  Er waren ook 4 lange tafels waar we mochten aanzitten, 4 tafels volgens de verschillende afdelingen : Griffoendor, Huffelpuf, Zwadderich en Ravenklauw.  Er waren veel leerkrachten en opvoeders verkleed als figuren uit de boekenreeks. En jawel, Jeweetwel was ook aanwezig.

Na het avondeten was er een fuifje met een fotoboot.  Je kon je kleden als Harry, Ron, Hermelien en je kon vertrekken vanop perron 9 ¾.

Het was een hele gezellige avond. Bedankt aan de chef kok, Mevrouw Ramon voor dit schitterende idee en de fantastische uitwerking ervan.